Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

Darbu klātienē atsāks Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centri [papildināts]

© f64

No šodienas darbu klātienē atsāks Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centri.

Darbu atsāks centri Kungu ielā 7/9, Brīvības ielā 49/53, Daugavpils ielā 31, Eduarda Smiļģa ielā 46 un Dzirciema ielā 28.

Vienlaikus joprojām iedzīvotājiem ir iespēja jautājumus risināt arī attālināti.

Informācijai un konsultācijām var izmantot arī bezmaksas informatīvo tālruni 80000800 un e-pasta adrese "apc@riga.lv".

Vienlaikus darbu Rīgas klientu centrā Brīvības ielā 49/53 atsācis arī SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP). Lai nodrošinātu distancēšanos, kā arī mazinātu Covid-19 izplatības riskus, klientu pieņemšana notiks pēc iepriekšēja pieraksta pa tālruni 25483344.

Attālināti RNP jautājumus var uzdot, zvanot uz informatīvo tālruni 8900, sūtot vēstuli uz e-pastu "rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv", sazinoties ar uzņēmumu sociālo tīklu kontos, kā arī atstājot dokumentus Klientu apkalpošanas centra pastkastītē vai nosūtot ar pasta starpniecību.

RNP arī atgādina, ka saistībā ar ārkārtējo situāciju, ūdens patēriņa skaitītāju rādījumu lapiņu apstrāde netiks veikta. Aprēķins tiks veikts, ņemot vērā konkrētā dzīvokļa vidējo ūdens patēriņu par pēdējiem trim mēnešiem.

Lai mazinātu vīrusa izplatības risku un pasargātu Apmeklētāju pieņemšanas centru klientus un darbiniekus, centru darba vietas būs norobežotas ar speciāliem aizsargstikliem, būs jāietur divu metru distance, kā arī tiks nodrošināti dezinfekcijas līdzekļi un monitorēta apmeklētāju plūsma.

Pašvaldība aicina klientus būt atbildīgiem un izvērtēt Apmeklētāju pieņemšanas centru apmeklēšanas nepieciešamību.