Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

"Saskaņa" esot izdevies atkārtoti savākt parakstus par Burova atlaišanu

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Rīgas domes "Saskaņas" frakcija informē, ka savākti nepieciešamie deputātu paraksti, lai atkārtoti izskatīšanai domē iesniegtu lēmumprojektu par domes priekšsēdētāja Oļega Burova atbrīvošanu no amata.

"Mēs uzskatām, ka darbs pašreizējā mēra vadībā nebūs iespējams. Taču Rīgas domei ir jālemj par pilsētas budžetu, jāpieņem daudzi citi rīdziniekiem svarīgi lēmumi. Tāpēc aicinām O.Burovu pieņemt politiķa cienīgu lēmumu un no amata atkāpties pašam," saka "Saskaņas" frakcijas priekšsēdētājs Maksims Tolstojs.

"Aicinu pašreizējo mēru gļēvi neturēties pie krēsla un spert vīrišķīgu soli atkāpjoties vai nekavējoties sasaukt domes sēdi par uzticības izteikšanu mēram, lai saprastu cik liels ir atbalsts viņam, kā arī dotu kolēģiem iespēju strādāt un lemt par pilsētas budžeta pieņemšanu. Vēlreiz gribu uzsvērt - O.Burova vadībā to izdarīt nebūs iespējams," norāda "Saskaņas" frakcijas deputāte Anna Vladova.

Pieprasījumu atbrīvot O.Burovu no amata parakstījuši 20 deputāti - visi "Saskaņas" frakcijas un bloka "Rīgai!" deputāti.