Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

RD ārkārtas sēdē mainīts domes komiteju sastāvs

© F64

Rīgas domē darbu šodien uzsāka desmit jauni deputāti, līdz ar ko ārkārtas sēdē tika mainīts arī domes komiteju sastāvs.

Jaunā konservatīvā partija ieguvusi visvairāk jaunu biedru - septiņus.

Jaunā konservatīvā partija ieguvusi visvairāk jaunu biedru - septiņus. Deputāts Valters Bergs turpmāk strādās Finanšu un administrācijas lietu, Pilsētas īpašuma, Satiksmes un transporta lietu, kā arī Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejās.

Deputāts Jānis Ozols ieņems amatu Finanšu un administrācijas lietu, Satiksmes un transporta lietu, kā arī Izglītības, kultūras un sporta komitejās. Ozols turpmāk uzņemsies arī frakcijas vadītāja pienākumus.

Savukārt Māris Grīnbergs iecelts Finanšu un administrācijas lietu, Mājokļu un vides un Pilsētas attīstības komiteju sastāvā.

JKP pārstāvis Imants Keišs turpmāk strādās Sociālo jautājumu un Satiksmes un transporta lietu komitejās. Vēl viens partijas jaunpienācējs - Pēteris Aglonietis - izvēlēts darbam Sociālo jautājumu, Pilsētas attīstības un Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas lietu komitejās. Savukārt Druvis Kleins ieņems amatu Mājokļu un vides, Pilsētas īpašuma un Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā, bet Mārcis Kūlis - Pilsētas attīstības un Izglītības, kultūras un sporta komitejā.

Partija "Latvijas attīstībai" frakciju turpmāk vadīs Viesturs Zeps. Frakcijas jaunpienācējs Andris Bačkurs sāks darbu Pilsētas attīstības, Pilsētas īpašuma un Satiksmes un transporta lietu komitejās.

Savukārt deputāts Edgars Lejnieks strādās Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu, Sociālo jautājumu un Izglītības, kultūras un sporta lietu komitejās.

"Saskaņas" partijas jaunais deputāts Artūrs Hroļenko ieņems vietu Pilsētas īpašuma, Sociālo jautājumu un Satiksmes un transporta lietu komiteju deputātu vidū. Vienlaikus Hroļenko sāks darbu arī Vidi degradējošo būvju komisijas sastāvā.

Bergs, Hroļenko, Kleins, Bačkurs un Uģis Rotbergs (V) tika iecelti arī pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijā.

Kā ziņots, šodien darbu Rīgas domē sākuši desmit jauni deputāti.

Viņi ieņēmuši parlamentā ievēlēto pašvaldības deputātu vietas. Jaunajā Saeimā tika ievēlēti deviņi Rīgas domes opozīcijas deputāti un viena koalīcijas pārstāve.