Jaunas atlaides "Rīdzinieka kartei"

© F64

No šī gada aprīļa “Rīdzinieka kartes” īpašniekiem tiek piedāvātas atlaides arī apdrošināšanas uzņēmuma ADB “Gjensidige” piedāvātajiem pakalpojumiem, vēsta pašvaldības portāls.

Turpmāk “Rīdzinieka kartes” lietotāji, elektroniski reģistrējot “Rīdzinieka karti”, saņems 15% atlaidi privātpersonu īpašuma apdrošināšanas (MAXI) polisei ADB “Gjensidige” Latvijas filiālē.

“Rīdzinieka kartes” lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt “Rīdzinieka kartes” mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem “Rīdzinieka kartes” lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu “Rīdzinieka kartes” mājaslapas sadaļā “Partneriem”.

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā “Biļetes”, tad “E-talonu veidi” un “Rīdzinieka karte”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.