Notiks vīna svētki Kalnciema kvartālā

30. oktobrī Rīgā, Kalnciema kvartālā notiks "Helo – vīna svētku svinības".

Būs gan Helovīns gan Helo – vīns. Varēs iegādāties ķirbjus zupai, kūkai, pastai, grebšanai, rotāšania un citām vajadzībām. Spokainus kēksu un cepumus sarupesim saldumu spainim, truša gaļu vakara cepetim, pēdējos tomātus salātiem un gardo mājas un Itālijas vīnu svētkiem. Tas viss Kalnciema ielas tirdziņā.

Arī bērniem būs dažādi prieki. Bērnu radošjā darbnīcā būs iespēja kopā ar Garlaika Dulleni no kaktiem iztrenkāt dažādus mošķus un zirnekļus! Darbosies seju apzīmēšanas darbnīca!

Pašā vakarā vakarā brūnajā koka namiņā pl. 20.00 džeza grupa NiMo prezentēs jauno singlu The mongoose un sniegs klausītājiem koncertu. Vakaru turpinās DJ Mosnta ar jaukām skaņām.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais