Pārdaugavas iedzīvotājus informēs par pilsētas attīstības jautājumiem

Pārdaugavas iedzīvotāji šonedēļ varēs iztaujāt amatpersonas par pilsētas attīstības jautājumiem, informēja Rīgas pašvaldībā.

Ceturtdien, 17.jūnijā, no plkst.18 līdz 20 Pārdaugavas izpilddirekcijā, Eduarda Smiļģa ielā 46, iedzīvotājus uz tikšanos aicina Pilsētas attīstības departamenta vadītājs Gvido Princis, pilsētas Būvvaldes vadītājs Andis Cinis, Finanšu departamenta direktora vietnieks Deniss Šerstjukovs. Piedalīsies arī Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Sergejs Dolgopolovs (SC) un Pārdaugavas izpilddirekcijas vadītājs Māris Kalve (SC).

Amatpersonas informēs par pilsētas attīstības plāniem Pārdaugavā, uzklausīs iedzīvotāju viedokļus un atbildēs uz jautājumiem.

Līdzīgas tikšanās ar iedzīvotājiem Pilsētas attīstības departaments iecerējis rīkot arī citās Rīgas izpilddirekcijās un pilsētas apkaimēs.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais