Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Ziemas pastaiga "Gaisma Tumsā" LU Botāniskajā dārzā rīt noslēgsies ar uguns šovu

© Publicitātes foto

Vēl pēdējo vakaru - 31.janvārī - aicinām doties ziemas pastaigā "Gaisma Tumsā" un piedzīvot uguns deju performanci un Māra Šverna akustisko koncertu.

Pasākuma laikā 31.janvāra vakarā no plkst.19:00 kopā ar LU Botāniskajā dārzā jau vairāk kā mēnesi izvietotajām audiovizuālajām instalācijām uzmirdzēs arī dzīvās uguns puķes, kuras tiks radītas ar "Soul of Flames" mākslinieku meistarīgajām kustībām. Bet vakara noslēgumā pop-up kafejnīcas "Siltumnīca" mājīgajā noskaņā ar muzikālu sveicienu uzstāsies Māris Šverns.

Tapat kā katru vakaru no plkst.17-00 līdz 22:00 apmeklētāji varēs izzināt LU Botāniskā dārza vēsturi, ieskatīties botānikas un zinātnes pasaulē, svinēt Botaniskā dārza simtgadi un kaut uz brīdi kļūtu par dārza daļu. Pateicoties aizrautīgiem pētniekiem, čakliem dārzniekiem, ziemas pastaigas "Gaisma Tumsā" instalācijas vēsta par retiem un dabā vairs nesastopamiem augiem, par cilvēka acij neredzamiem kukaiņiem, par ledū iesalušiem vēsturiskiem notikumiem Volfšmita ledus pagrabā un dabas un zinātnes sastapšanos.

Biļetes ir iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā bezrindas.lv, kā arī uz vietas pasākuma norises vietā, LU Botāniskajā dārzā Kandavas ielā 2.