Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Šodien Tallinas ielas kvartālā notiks pirmais "Rudens gadatirgus"

© f64.lv, Jānis Vecbrālis

Tallinas ielas kvartālā šodien no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00 norisināsies pirmais "Rudens gadatirgus", kas mājražotāju un mazo uzņēmumu vidū ir izraisījis lielu interesi.

Kopumā Tallinas ielas kvartāls saņēma pāri 100 pieteikumiem! Lai atbalstītu visus, kam vienīgais ienākums, Covid-19 pandēmijas laikā, ir pašu darinātais, turpmāk gadatirgi tiks veidoti katru otro sestdienu.

Pirmajā "Rudens Gadatirgū" apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādus ēdienus, lauku labumus, pucēties gan ar rotām, gan paššūtām drēbēm, pat sagatavot dāvanu komplektus nākamajiem svētkiem!

Paipalu olu ferma, Zelt bio produkti, riekstu sviesta krēmi, karameļu darbnīcas, M50, dažādi Latvijas dizaineri, Latvju rakstu cimdiņi, šalles un rotas, Baltijas jūras gliemežvāku vēja zvani, sapņu ķērāji, pirts lietiņas, košas gleznas un vēl, un vēl!

Tallinas ielas kvartāls aicina ik vienu iedzīvotāju doties uz tirdziņu un atbalstīt mūsu vietējos mājražotājus! Atgādinām, ka tirdziņa laikā IR jālieto sejas maska un jāievēro 2 metru distance! Lūdzam apmeklētājus būt sociāli atbildīgiem un sliktas pašsajūtas gadījumā palikt mājās.