Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Rīgā notiks jauns mākslas un mūzikas festivāls "Zeitgeist"

© f64

Šajā nedēļas nogalē Rīgā, Sporta 2 Kvartālā notiek festivāls "Zeitgeist" ("Laika gars"), kurā piedalīsies grupas un solomākslinieki no Latvijas, Panamas, Ēģiptes, ASV, Krievijas un citām valstīm. Programmā: etniskā mūzika, regejs, eksperimentālais roks, psihedēliskais roks, fanks, džezs, indie un dažādu stilu elektroniskā mūzika.

Abas festivāla norises dienas no plkst.14 līdz pusnaktij var baudīt Alisher Sherali, Charlie Vas, Vķctor Veysey & the M.C., Aleksander Kazakov & Da’Ba, Sestra, Seshi, Uncle Sampl3 & Uncle Rodion, Noid’Or, Your Friend Ricci, Specifique, Ibra Him, El Topo un Rabenau priekšnesumus.

Festivāla ietvaros notiek mākslas gadatirgus. kur vietējie dizaineri, mākslinieki un konceptzīmoli (piemēram, CBSHOP.lv, Flower Café, Biit Me vinyl record store, AMDK87 un Egors Buimisters), VARA ? AraZi prezentēs stendus ar saviem darinājumiem un izstrādājumiem.

Restorāni "Registan", "Nununu", "2eat" un "Charlston" piedāvās nobaudīt dažādu tautu virtuves ēdienus, ieskaitot veģetāros un vegāniskos ēdienus, savukārt "Lauvas Alus" nodrošinās plašu alus un citu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu izvēli.