Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Rīgas Centrāltirgus Piena paviljons pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu

© Publicitātes foto

No 20.12. līdz 24.12.2019. (08:00-18:00) Rīgas Centrāltirgus Piena paviljons pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, kas pulcēs vairākus desmitus tirgotājus no Latvijas un kaimiņvalstīm.

No idejām svētku galdam līdz dāvanām - to visu varēs atrast "Ziemassvētku gadatirgū". Tos, kuri interesējas par ēdieniem, vilinās dažādi mājas gardumi svētku galdam: gaļas un zivju produkcija, siers, mājas kūkas un kliņģeri, konfektes, cepumi. Savukārt, sasildīties varēs ar karstvīnu, kafiju vai citiem dzērieniem.

«

Turpat arī būs iespēja iegādāties Ziemassvētku dāvanas tuvajiem un mīļajiem - vai tas būs rakstains cimdu pāris, vai meistarīgi izvirpots koka svečturis. Burciņās pildīts Latvijas medus, aromātiskās vaska sveces, ziepes vai elegancei - rotas lietas. Tāpat būs pieejamas dāvaniņas pašiem mazākajiem ķipariem - lelles, tamborētas mantiņas, bērnu spēles.

Savukārt, 23. decembrī, no plkst. 11:00 līdz 16:00, Ziemassvētku pilsētiņas apmeklētāji varēs baudīt koncertu, būs iespēja griezties dejas virpulī un piedzīvot pat cirka priekšnesumu.