Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Darbu sācis vērienīgākais Ziemassvētku tirdziņš Latvijā, pulcējot rekordlielu tirgotāju skaitu

© Publicitātes foto

Šodien, 10. decembrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping darbu sācis vērienīgākais Ziemassvētku tirdziņš Latvijā, kas šogad atzīmē arī savu 10 gadu jubileju un pulcē rekordlielu tirgotāju skaitu. Tajā piedalās teju 150 Latvijas amatnieku, rokdarbnieku un mājražotāju, no kuriem ir iespēja iegādāties dažādus gardumus, mājas vīnu, adījumus, dabīgo kosmētiku, latviešu dizaina apģērbu, rotaļlietas, sveces un citus pašmāju ražojumus. Vienlaikus jau piekto gadu norisinās arī Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonda (IMSA Fonds) Labdarības tirdziņš, kuru pārstāv 50 tirgotāji – seniori un cilvēki ar invaliditāti.

Svētku galdam. Tirdziņā ir iespēja sagādāt dažādus gardumus svētku galdam un saldām dāvanām - piparkūkas ar dabīgām glazūrām, grauzdētas mandeles ar ķiplokiem, augļu un ogu konfektes, dažādus sierus, zāļu tējas un šokolādes jebkurai gaumei, kā arī Latvijas ogu un rabarberu vīnus un daudz citu neikdienišķu našķu svētku reizēm.

Dāvanas sievietēm un vīriešiem. Plašajā klāstā ikviens var atrast kāroto un iegādāties dāvanas saviem mīļajiem. Dabīgā kosmētika, rotu kolekcijas, kas darinātas no stikla, koka, herbārija, dabīgajiem akmeņiem, mežģīnēm vai pērlītē, filcētas brošas un latviešu dizaineru apģērbs patiks sievietēm, bet vīrieši atzinīgi novērtēs ādas maku, datorsomu, jostu vai siltus dūraiņus.

Ziemassvētku noskaņas radīšanai. Svētku rotājumi rada īpašu noskaņu. Tirdziņā plašā piedāvājumā pieejami dažādi eglīšu, palmu eļļas sveces, aromātiskās koka bumbiņas atmosfēras radīšanai vai keramikas izstrādājumi, kas radīti ar siltām domām par gaidāmajiem svētkiem. Īpašu sirsnību un siltumu - dāvinot, saņemot un arī valkājot - sniedz vilnas zeķes, kas pieejamas visdažādākajās krāsās un rakstu kombinācijās.

Idejas lieliskām dāvanām. Plaša izvēle ir bērnu rotaļlietu un apģērbu sortimentā - pašrocīgi gatavotas koka rotaļlietas, siltas cepures un zeķītes, zīdaiņu apģērbs un aksesuāri, roku lelles teatrālām rotaļām vai zābaciņi bērniem. Pusaudžiem patiks kāda laba gada spēle, kas radīta no koka, kā arī radio-vadāmā tehnika un tās aksesuāri. Plašajā klāstā atradīsiet arī košas un neierastas vannas bumbas, dabīgos lūpu balzāmus, ķermeņa skrubjus, dabiskus uztura bagātinātājus, dizaina traukus un daudz citu lielisku ideju īpašām dāvanām sev un tuviniekiem.

Labdarības tirdziņš ar senioru un invalīdu dalību

Labdarības tirdziņā ir iespēja saviem tuviniekiem sarūpēt dāvanas, kuras no sirds darinājuši seniori un cilvēki ar invaliditāti no visas Latvijas. No visgardākajām piparkūkām līdz smalkām rotām un ādas somām - ikviens varēs atrast savai gaumei piemērotus darinājumus un atbalstīt senioru uzņēmību. Labdarības tirdziņā ik gadu var sarūpēt arī siltus cimdus, zeķes un šalles, kurus seniori meistaro tirdziņam jau no vasaras sākuma.