Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Šodien Vērmanes dārzā var saņemt bezmaksas veselības pārbaudes un konsultācijas

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Šodien, 5.oktobrī, no pulksten 11.00 līdz 17.00 Vērmanes dārzā Veselīga dzīvesveida diena! Aicina izmantot iespēju veikt BEZMAKSAS veselības mērījumus un saņemt veselības speciālistu konsultācijas, kā arī piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs un meistarklasēs. Sev piemērotu nodarbi atradīs ikviens!

Pasākuma ietvaros muzikāli priekšnesumi, dejas, konkursi un dāvanas! Par pozitīvu noskaņojumu rūpēsies pasākuma īpašie viesi - ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs grupa "Oranžās brīvdienas", ar aizraujošiem eksperimentiem pārsteigs izklaides un izglītības centrs "Zili Brīnumi", mūsdienu ritmos varēs izkustēties kopā ar deju studiju "Kaprīze", Edgars Getmančuks demonstrēs žonglēšanas māku ar svaru bumbām, veselīga dzīvesveida entuziaste Ieva Brante iedrošinās izmēģināt Kangoo jumps un daudzi citi.

Reģistrējoties klātienē un apmeklējot aktivitātes, katrs dalībnieks varēs saņemt motivējošas dāvanas!

Veselīga dzīvesveida diena ir bērniem, ģimenēm un senioriem draudzīgs pasākums, tāpēc aicinām ikvienu apģērbties ērti un pavadīt aktīvu sestdienu!

Dalība visās pasākuma aktivitātēs ir bez maksas. Nodarbībās nav nepieciešamas priekšzināšanas un tajās ir aicināts piedalīties ikviens! Plašāka informācija www.veseligsridzinieks.lv, pieteikšanās rakstot uz e-pastu - veseligadiena@gmail.com vai zvanot 26118444.

Pasākumu organizē Rīgas domes Labklājības departaments Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 "Mēs par veselīgu Rīgu - daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!" ietvaros.

Apmeklējot pasākumu, tā dalībnieki piekrīt, ka pasākuma laikā var tiks uzņemtas fotogrāfijas un video, kas var tikt publicēti mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv un Rīgas domes Labklājības departamenta sociālo tīklu kontos. Pasākuma laikā apmeklētājiem tiks lūgts aizpildīt anketu ar personu datiem, dati tiks apstrādāti saskaņā ar Datu aizsardzības regulu.