Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Centrāltirgus aicina uz Miķeļdienas gadatirgu; aplūko programmu!

© Publicitātes foto

Šodien no plkst. 8:00-17:00 Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies Miķeļdienas gadatirgus, kurā būs iespējams iegādāties rudens veltes un vitamīniem bagātus produktus, kā arī piedalīties jautrās aktivitātēs.

Plkst. 12:00 Nēģu laukumā notiks pasākuma atklāšana ar Jumja pielabināšanas rituālu, lai nākamais ražas gads būtu bagātīgs un auglīgs. Visas dienas garumā atraktīvie pasākuma vadītāji “Radio Tev” dīdžeji tirgus apmeklētājus iesaistīs viktorīnās un konkursos, kuros kopīgiem spēkiem tiks gudroti pavisam jauni Miķeļdienas ticējumi. Plkst. 12:30 tiks atklāta pašceptās maizes izstāde, savukārt no plkst. 13:00 pasākuma apmeklētāji varēs uzzināt visu par putnu gaļas marinādes pagatavošanas knifiem un uzdot sev interesējošo jautājumu Latvijas lielākajam grilu un kūpinātavu ražotājam Jānim Zandbergam, bet jau plkst. 14:00 visi tiks aicināti piedalīties līdz šim nebijušā notikumā - grilēta sivēna izsolē!

Dienas gaitā tirgus apmeklētāji savas prasmes varēs apliecināt bezmaksas radošajās darbnīcās. Aktīvākajiem būs iespēja piedalīties galvenās balvas - Miķeļa kausa izcīņā grilēšanas disciplīnā, kā arī lielajā grilēšanas duelī, kurš norisināsies plkst. 15:00.

Miķeļdienas gadatirgū piedalīsies mājražotāji un amatnieki, būs nopērkama kūpināta gaļa, brieža gaļas produkcija, pašcepta maize, mājas siers un alus no alus darītavas “Viedi”. Amatnieki piedāvās sapņu ķērājus, spēka zīmes, mājas tekstilu, linu tērpus un Latvijā ražotu gultas veļu, adījumus, ēteriskās eļļas un daudz ko citu.