Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Kaimiņu apkaimes iedzīvotāji Grīziņkalnā ieskandinās Ziemassvētkus

© Pixabay

Kaimiņu apkaimes - Grīziņkalns un Avoti šo sestdien, 8.decembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 aicina kaimiņus, draugus un radus uz Ziemassvētku iesildīšanas pasākumu Augšielā 1, Daugavas Stadiona teritorijā un telpās!

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās tematiskās radošajās darbnīcās, apgleznojot piparkūkas un veidojot svētku rotājumus, iepazīt robotikas pamatus Starptautiskās Inovāciju skolas darbnīcā vai dabīgo krāsu noslēpumus “Kreidezeit Riga” vadībā un izmēģināt spēkus pie “Andžeja Grauda Bungu skolas” bungu rībināšanas! Par lustīgu atmosfēru rūpēsies gan Skolēnu teātris “Zīļuks”, gan Rīgas Jauniešu Leļļu teātris “I-ā”, bet muzikālu pārsteigumu sagādās neformāla kaimiņu apvienība “Rumpmuižas tirgus orķestris”.

Gan Daugavas Stadiona āra teritorijā, gan iekštelpās darbosies arī svētku tirdziņš, piedāvājot apmeklētājiem našķus un gardumus, un arī Ziemassvētku dāvanu maisam aktuālus rokdarbnieku darinājumus. Tirgotāju pulkā būs sastopami kaimiņi gan no Grīziņkalna un Avotu apkaimēm, gan tuvākām un tālākām Latvijas vietām. Nelielā sastāvā piedalīsies arī aktīvākie apkaimes krāmu tirdziņa dalībnieki.

Kaimiņu Ziemassvētki Grīziņkalnā ir lieliska iespēja gan labi pavadīt sestdienu kopā ar ģimeni, gan paviesoties Daugavas Stadionā, kas šopavasar pēc rekonstrukcijas atkal atklāts apmeklētājiem. Stadions dibināts 1927. gadā, un, laikam ritot, piedzīvojis daudzas pārbūves un uzlabojumus. 2017. gadā uzsāktie rekonstrukcijas darbi vairākos posmos turpināsies līdz 2022. gadam, radot Grīziņkalna apkaimei un visai Rīgai sakoptu, mūsdienīgu, aktīvam un sportiskam dzīvesveidam piemērotu vidi.