Berlīnes lāči pamet Domu laukumu; pasniegs dāvanu Bērnu slimnīcas fondam

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Šodien plkst.10 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Saulaino dienu bibliotēkā norisināsies Berlīnes lāču izstādes noslēguma pasākums, informēja Vācijas vēstniecībā Latvijā.

Pasākums notiks par godu ANO Starptautiskajai labdarības dienai. Tā laikā Vācijas vēstnieks pasniegs čeku Bērnu slimnīcas fondam par summu, kādu ir izdevies savākt izstādes laikā un kas ir domāta, bērniem, kuriem nav pieejams pietiekams valsts finansējums, lai atgūtu veselību.

Pasākumā piedalīsies arī vēstnieki un pārstāvji no ārvalstu vēstniecībām, Rīgas domes un Bērnu slimnīcas fonda.

Jau vēstīts, ka jūlijā Doma laukumā tika atklāta labdarības izstāde "United Buddy Bears - the Art of Tolerance", ar kuras palīdzību tika vākti līdzekļi Bērnu slimnīcas fondam.

"United Buddy Bears" īpašā misija ir palīdzēt trūkumā nonākušiem bērniem, tāpēc Rīgā "United Buddy Bears" kopā ar Bērnu slimnīcas fondu vāca ziedojumus mazajiem pacientiem, kuru ārstniecībai ir nepietiekams valsts finansējums.

Latvijā

Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā apsūdzētā uzņēmēja Aleksandra Babenko slimošanas dēļ Rīgas pilsētas tiesa jau otro reizi līdz 26.septembrim plkst.9 atlikusi tiesas sēdi, kurā bija plānots uzsākt tiesas debates, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais