10.lapa
Publicitātes foto
Kur? Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā
Pašā Rīgas pilsētas “vēderā” - Centrāltirgū - ierīkots pop-up restorāns, kurā darbojas pasaules mazākais šefpavārs. Viņš ir atgriezies Rīgā ar jaunām receptēm! Jūsu vakariņu šķīvis tiek pārvērsts šefpavāra darba vietā un ar video projekcijas starpniecību viesu acu priekšā tiek uzburts ēdiena tapšanas stāsts. Vakariņu viesiem solītas virtuālās vakariņas ar mērķi tos kārtīgi pabarot ar gaismu un gaumīgu humoru. Joku netrūkst - mazais, bet muskuļotais pavārs makšķerē virtuālās zivis, vakariņu šķīvi cīnās ar iespaidīgu omāru, kuru pēcāk pieveic un pagatavo gardā maltītē. Vai vēlaties maltītes noslēgumā desertā baudīt arī neatkārtojamu rīsu pudiņu? Labu apetīti!