TOP 7 vietas Rīgā, kur doties pavasarīgā pastaigā

© Live Riga

3.lapa

Lucavsala

Lucavsalai ar pāris stundām nepietiks! Sala Daugavā, kas vēl dažus gadus iepriekš bija pilna ar pamestām dārza būdiņām, pēc labiekārtošanas ir kļuvusi par iecienītu atpūtas un peldēšanās vietu Rīgā. Lucavsalas atpūtas parks vienkopus pulcina bērnus, aktīvā dzīvesveida piekritējus un rīdziniekus, kas vēlas izbraukt pie dabas, vienlaikus paliekot pilsētas centra tuvumā.==

Siltajā laikā visus tā vien vilina Lucavsalas pludmale - tajā pieejamas pārģērbšanās būdiņas. Pludmale veidota tā, lai peldēties būtu droši gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tā ir iekārtota ar skatu uz Lucavsalai pretī esošo Zaķusalu, un aina dažbrīd liek aizmirst, ka atrodaties gandrīz Rīgas centrā. Upes vidū atrodas sēklis, uz kuru var droši aiziet. Līdzās peldētavai atrodas arī volejbola laukumi.

Savukārt bērnu spēļu laukumā atrodas viss, kas spēj iepriecināt mazos - te var lekt, šļūkt, kāpt, līst un rotaļāties smilšu laukumā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais