Tradicionālās Ziemas naktis Zoodārzā ir klāt!

© Dmitrijs Suļžics /f64

Kad 2016.gads sāk tuvoties izskaņai un visapkārt uzplaukst Ziemassvētku prieks, Zoodārza durvis plaši veras un aicina uz ikgadējām - Ziemas naktīm Zoodārzā! Šogad nakts dzīvniekus to aktīvajā lakā būs iespējams apskatīt, no 16.decembra līdz pat 29.janvārim, kā vēsta Rīgas Zoodārzs.

Kases strādās līdz 19.00, savukārt staigāt pa Zoodārza teritoriju varēs līdz pat plkst. 21.00.

Ziemas nakšu periodā, iegādājoties biļeti no plkst. 16.00 līdz 19.00, tā ikvienam apmeklētājam maksās tikai 2,00 €. Protams, bērniem, kas jaunāki par 4 gadiem, un pensionāriem, kam ir vismaz 70 gadi, ieeja joprojām bez maksas.

24. un 31. decembrī Ziemas naktis Zoodārzā nenotiks, jo kases strādās no 10.00 līdz 14.00. Zoodārzs atvērts būs līdz plkst. 15.00.

Savukārt 1. janvārī visi laipni aicināti uz Zooloģisko dārzu gan dienā, gan arī vakarā (kases strādās līdz 19.00, zoodārzs līdz 21.00).

Ziemas naktis Zoodārzā ir brīnišķīga iespēja pavadīt laiku svaigā gaisā, vērojot dzīvniekus to dabiskajā diennakts laikā un izraujoties no ikdienas rutīnas.

Ja baidāties no aukstuma, tad neraizējaties- Zoodārza vidū būs ugunskurs, kur varēs gan sasildīties, gan pamieloties ar līdzpaņemtajiem gardumiem.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa amatpersonas Talsos ir pabeigušas izmeklēšanu kriminālprocesā par sešpadsmit gadu vecumu nesasniegušas personas pavešanu netiklībā un nodevušas krimināllietas materiālus prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Svarīgākais