Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Svinīgā Latvijas basketbola izlases sagaidīšana: ar kādiem ierobežojumiem jārēķinās Rīgas centrā? [papildināts]

© Reuters/Scanpix/Leta

Šodien Latvijā pēc lieliskiem panākumiem Pasaules čempionātā atgriežas Latvijas izlase. Valstsvienība savā debijā pasaules meistarsacīkstēs spēja izcīnīt augsto piekto vietu.

Par godu lieliskajiem panākumiem Rīgā, pie Brīvības pieminekļa, plkst. 17:30 notiks svinīgā sagaidīšana.

Rīgas dome aicina līdzjutējus nedoties uz lidostu "Rīga", bet pulcēties pie Brīvības pieminekļa. Precīza informācija par maršrutu Rīgā, pa kuru sportisti no lidostas "Rīga" dosies uz Brīvības pieminekli, tiks sniegta šodien dienas gaitā.

Ar kādiem ierobežojumiem pēcpusdienā jārēķinās Rīgas centrā?

  • Basketbolistu sagaidīšanas laikā no plkst.16.30 līdz pasākuma norises beigām ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi Aspazijas bulvāra posmā no Barona ielas līdz Kaļķu ielai, Brīvības bulvāra posmā no Raiņa bulvāra līdz Merķeļa ielai, Raiņa bulvāra posmā no Valdemāra ielas līdz Barona ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Valdemāra ielas līdz Kaļķu ielai.
  • Šajā laikā nepieciešamības gadījumā slēgs sabiedriskā transporta satiksmi, novirzot to pa tuvējiem apvedceļiem.
  • 7. un 11. tramvaja maršruts tiks saīsināts līdz Stacijas laukumam (Radio ielai);
  • 5. tramvaja maršruts posmā no centra līdz Milgrāvim tiks īslaicīgi slēgts.

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien, 9. septembrī, Manilā Pasaules kausa mačā par piekto vietu pieveica Lietuvas valstsvienību, bet Pasaules kausa vienas spēles rekordu ar 17 rezultatīvām piespēlēm sasniedza Artūrs Žagars.