Atceltas izrādes, pasākumi, pārcelta LAMPA, slēgts zoodārzs - kuras iestādes pagaidām nestrādās?

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

6.lapa

Līdz ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī līdz 14.aprīlim tiek atceltas visas Jaunā Rīgas teātra (JRT) izrādes, aģentūrai LETA pavēstīja JRT pārstāve Inga Liepiņa.

Liepiņa uzsvēra, ka patlaban izrādes tiek atceltas, nevis pārceltas. Viņa skaidroja, ka atcelto izrāžu biļešu īpašniekiem nauda tiks atdota saskaņā ar Kultūras ministrijas un Patērētāju tiesību aizsardzības biroja izstrādāto regulējumu par kārtību, kādā tiek atlīdzināta par biļetēm uz atceltajiem pasākumiem iekasētā nauda. "Precīza informācija par naudas atgriešanas kārtību un termiņiem vēl tiks sniegta," norādīja JRT pārstāve.

Līdz 14.aprīlim JRT kase apmeklētājiem ir slēgta. Ar kasi var sazināties, zvanot pa tālruni 67 280 765, vai rakstot uz e-pasta adresi "kase@jrt.lv".

LETA jau vēstīja, ka saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni stingru ierobežojošu pasākumu, ceturtdien pēc valdības ārkārtas sēdes paziņoja amatpersonas.

Lai ierobežotu jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību, valstī noteikta virkne stingru ierobežojošu pasākumu. Viens no tiem ir aizliegums līdz 14.aprīlim rīkot pasākumus, kuros pulcējas vairāk nekā 200 cilvēku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.