Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Glābēja profesija: Kad palīgā steidz meitene

2.lapa

Balts peldkostīms ar rozā punktiņiem vīriešu acīs var būt sarkans. Bija tāds gadījums. Pieskrien pie mums puika, saka, ka kāds vīrietis pazaudējis sievu pirms apmēram 50 minūtēm - iegājusi jūrā un nav iznākusi. Mēs bijām ļoti pārsteigti, jo mēs skaitām, cik cilvēku iegājis ūdenī, un cik ir iznākuši. Sākām meklēt dāmu - blondīni sarkanā peldkostīmā. Viņa atradās - bija sastrīdējusies ar vīru, apvainojusies un aizgājusi tālāk. Tikai viņa nebija blondīne - viņai bija brūni mati ar sarkanu nokrāsu, bet peldkostīms bija nevis sarkans, bet gan balts ar rozā punktiņiem.

Bieži pazūd bērni. Bija gadījums, kad mēs pusotru stundu meklējām meiteni - viņa bija aizgājusi līdz molam. Mamma nebija pamanījusi, kā viņa aizgājusi. Mazā bija nogājusi 3 kilometrus un jau gāja atpakaļ. Kad mēs viņu aizvedām atpakaļ ar kvadriciklu, cilvēki priecājās, aplaudēja.

Un bērni pazūd ļoti klusu un nemanāmi. Sākumā spēlējas metru no mammas, kas sauļojas, pēc tam attālinās aizvien tālāk un tālāk. Mēs negaidām, kamēr bērns aiziet tālu - pieejam klāt un aizvedam bērnu tuvāk mammai, un, protams, paskaidrojam, ka bērns ir jāpieskata.

Reiz ūdenī redzēju sievieti, kura sēdēja ūdenī un skaļi kliedza. Iegāju ūdenī un vaicāju, kas noticis. Taču viņa vaicāja: kas, cilvēks nevar pludmalē pakliegt, ja dvēsele sāp un vēlas pabūt viena.

Primārais drošība uz ūdens - lai cilvēki nepeldētu aiz bojām. Un sekojam līdzi sabiedriskajai kartībai. Un cilvēki nelietoto alkoholu, nesmēķētu, lai neapdraudētu atpūtniekus un bērnus ar mājdzīvniekiem, nekurinātu ugunskurus kāpos utt.

Es esmu sieviete, kas var aizmirst kosmētikas somiņu, taču man vienmēr līdzi ir sporta tērps. Ja nepieciešams , varu apģērbties, piemēram, kleitā, bet man vienmēr ir liela un skaista soma, kurā ir sporta tērps.

Man ir draugs, viņš arī ir stiprs un enerģisks - mēs viens otram piestāvam. Manu enerģiskumu ne katrs var izturēt!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā