IELŪKOJIES, kā norit pašvaldības policista nakts maiņa

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

2.lapa

Mirkli vēlāk policisti uz pāris minūtēm piestāj pie veikala, lai nopirktu ūdeni, bet tad turpina ceļu uz Republikas laukumu - tur iedzīvotājs ziņo par ilgstoši pamestu vietējam krogam piederošu automašīnu. Kārtības sargi fiksē pamesto automašīnu un krogā pastāsta, ka automašīnu nāksies evakuēt, ja tā netiks pārvietota. Kroga pārstāvji sola tuvākajā laikā problēmu atrisināt, bet policisti atgādina, ka šajā vietā vēl atgriezīšoties.

Īsi pēc 21.00 Vecrīgā policisti pamana autovadītāju, kas pārvietojas pa gājēju un velosipēdu ceļu. Pēc dokumentu pārbaudes, izrādās, ka nenomaksāta soda dēļ vadītājam ir liegums piedalīties ceļu satiksmē, turklāt viņam sakrāts jau ievērojams soda punktu skaits. Darbu notikuma vietā pārņem Valsts policijas Ceļu policija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Latvijā

Rēzeknē notiekošajā Latgales rajona tiesas prāvā, kurā par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu apsūdzēta biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” aktīviste Ieva Raubiško, prokurore apsūdzētajai lūgusi piespriest viena gada un sešu mēnešu cietumsodu.

Svarīgākais