IELŪKOJIES, kā norit pašvaldības policista nakts maiņa

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Nedēļas nogales policistiem nereti mēdz būt aktīvākais darba laiks. Rīgas pašvaldības policija piedāvā ieskatīties, kā no policista skatpunkta izskatās piektdienas nakts Rīgas centrā. Mierīga piektdienas nakts Rīgas centrā.

Maiņa pulksten 19.00 sākas ar īsu instruktāžu, kurā galvenais dežurants pastāsta, par kurām adresēm pēdējā laikā saņemtas sūdzības, tādēļ šīs adreses maiņas laikā vairākas reizes jāapseko. Tostarp tiek nosaukta kāda vārtrūme Vecrīgā, netālu no McDonald’s ēstuves - tur naktīs jaunieši regulāri smēķējot un dzerot.

Uzreiz pēc instruktāžas kārtības sargi dodas pirmajos izsaukumos. No sākuma apciemo Tallinas ielu, kur nama pagalmā esot novietota automašīna bez atļaujas. Tallinas ielā tiek noformēts protokols, bet Hospitāļu un Ģertrūdes ielās automašīnas, par kurām ziņojuši iedzīvotāji, policijas ierašanās brīdī vairs neatrodas. Pa ceļam vēl Barona ielā kārtības sargi piestāj pie kāda auto, kas apstājies neatļautā vietā - mutvārdu brīdinājums.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais