Rīgā smagā avārijā cietuši seši cilvēki

© Foto: Krišs Saulītis/Twitter.com

Rīgā, Dzirciema ielā šajā pēcpusdienā sadūrās trolejbuss un automašīna, avārijā cieta seši cilvēki, atsaucoties uz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un ātrās palīdzības pārstāvjiem vēsta portāls tvnet.lv

Avārija notika iepretim Botāniskajam dārzam. Sieviete automašīnā bija iesprostota, tāpēc bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai cietušo atbrīvotu.

Slimnīcā ir nogādāti pieci cilvēki, bet palīdzība trolejbusa vadītājai tika sniegta notikuma vietā, stāstīja ātrās palīdzības pārstāve Ilze Bukša. 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai LETA stāstīja, ka īsi pēc negadījuma garām brauksi ātrās palīdzības automašīna, tādējādi mediķu palīdzība cietušiem tika sniegta uzreiz, bet kopumā notikuma vietā darbojās trīs mediķu brigādes.

Negadījumā vissmagāk cietusi vieglās automašīnas vadītāja, 38 gadus veca sieviete, kura ar politraumām nogādāta slimnīcā. Vieglajā automašīnā atradās arī sešus gadus vecs zēns, kurš ar galvas traumu nogādāts Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā.

Satiksmes negadījumā no trolejbusa pasažieriem cieta trīs cilvēki, no kuriem divi bija bērni. Divus gadus vecs puisītis un četrus gadus veca meitenīte ar nopietnām galvas traumām nogādāti slimnīcā. Cieta arī kāds 72 gadus vecs trolejbusa pasažieris, kurš arī ar traumām nogādāts slimnīcā.

Negadījumā cieta arī trolejbusa vadītāja, kura no mediķu palīdzības gan atteicās.

 

 

Svarīgākais