Rēzeknes novadā automašīna sabraukusi uz ceļa gulošu sievieti

Vakar Rēzeknes novadā 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4", uzbraucis uz ceļa gulošai sievietei, kura no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka negadījums noticis ap plkst.19.30, autoceļa Rēzekne-Daugavpils 70.kilometrā. Sieviete pagaidām nav identificēta.

Savukārt vakar ap plkst.7.10 Ķekavā, Rīgas ielā, 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Volvo" ar piekabi, notrieca gājēju, 1955.gadā dzimušu sievieti, kura ar politraumu nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem astoņās avārijās cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi, piecos negadījumos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem 11 bija automašīnu vadītāji, seši - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti pieci šādi likumpārkāpēji - viens autovadītājs un četri velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais