Latgales reģionālā televīzija atsākusi raidīt

Latgales reģionālā televīzija (LRT) pēc viena mēneša ilga pārtraukuma no marta mēneša atsākusi raidīt 70 km rādiusā ap Rēzekni, taču, pārejot ciparu formātā, ko plānots izdarīt jau jūnijā, LRT būs redzama Rēzeknes un Daugavpils apraides zonās ( pēc SIA „Lattelecom” zonu plānojuma).

Tā kā tuvojas Lieldienas LRT ir padomājusi arī par svētku programmu, tāpēc sadarbībā ar Latvijas Ziņu kanālu Pirmajās Lieldienās 4. aprīlī plkst. 20:00 televīzijā tiks pārraidīts Lieldienu rīta dievkalpojumu no Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu Katedrāles, uz kuru svētkos pulcējas vairāki simti Latgales iedzīvotāju. Svēto misi vadīs Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis. Dievkalpojuma atkārtojumu iedzīvotāji televīzijā varēs skatīties Otrajās Lieldienās – 5. aprīlī plkst. 15:30.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais