Rēzeknē noskaidroti Ziemassvētku noformējumu konkursa uzvarētāji

Konkursā par labāko Ziemassvētku noformējumu Rēzeknē saņēmusi AS "Rēzeknes Dzirnavnieks", informē Rēzeknes dome.

Uzņēmums apbalvots uzņēmumu, organizāciju un citu sabiedrisko ēku kategorijā un saņēmis 100 latu naudas balvu no "Nordea" bankas

Piešķirot divas 2.vietas un 50 latu naudas balvas katram no uzņēmumiem, konkursa komisija atzinīgi novērtējusi arī SIA "Tigrida" un SIA "Marijas kafija" izdomu, radot svētku noskaņu un rūpējoties par Ziemassvētku noformējumu.

AS "Rēzeknes Dzirnavnieks" svētkiem izrotātā teritorija jau kļuvusi par īpašu vietu pilsētā. Turp priecāties par interesanto noformējumu dodas daudzi rēzeknieši, kuri labprāt fotografējas pie daudzajām ar gaismas virtenēm rotātajām eglēm.

SIA "Tigrida" ir izrotājusi Rēzeknes pilsētas Nacionālo biedrību kultūras nama ēku, kur atrodas arī uzņēmuma telpas. Nama ēku rotā izgatavotas dekorācijas - eglītes, un īpašu noskaņu rada jautrie rūķi. Savukārt "Marijas kafija" uzbūrusi īstu Jaungada pasaku un radījusi iespēju ikvienam nofotografēties Salatēva vai Sniegbaltītas veidolā.

Konkursa organizatori ir gandarīti par to, ka tajā aktīvi piedalījušies arī privātmāju īpašnieki. Izrotājot savu īpašumu, tie radījuši svētku atmosfēru ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Par visinteresantāko Ziemassvētku noformējumu savā kategorijā atzīts mājas Jaunupes ielā 5 rotājums. Kā ļoti interesantus žūrija novērtēja arī māju Dzirnavu ielā 3 un Krimuldas ielā 26 rotājumus.

Pilsētas izglītības iestāžu konkurencē par labāko atzīta pirmsskolas izglītības iestāde "Rotaļa". Šā bērnudārza kolektīvs nelielu zemes placīti un mūra sienu kopīgiem spēkiem pārveidojis par skatuvi, uz kuras risinās īsta Ziemassvētku izrāde. Atzinīgi Žūrijas komisijas locekļi novērtējuši arī bērnudārzu "Bitīte" un "Rūķītis" noformējumu.

Ziemassvētku noformējumu konkurss ar mērķi radīt svētku noskaņu un veicināt pilsētas rotāšanas tradīcijas Rēzeknē tiek izsludināts ik gadus, tuvojoties gadu mijai. Pēdējos gados tā norisi atbalsta arī "Nordea" banka.

Svarīgākais