Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Reģionos \ Daugavpils

"Prāta vētra" šovasar uzstāsies Daugavpilī

Pēc mēneša grupa "Prāta vētra" viesosies Daugavpilī, kur priecēs klausītājus ar koncertu.

Grupa uzstāsies Daugavpils pilsētas svētkos Vienības laukumā 8.jūnijā, bet jau pāris nedēļas vēlāk "Prāta vētra" dosies uz Igauniju, kur kopā ar igauņu grupu "Ewert and The Two Dragons" piedalīsies Pērnavas "Watergate" festivālā, aģentūru LETA informēja "Prāta vētras" starptautisko un sabiedrisko attiecību menedžere Guna Zučika.

Paralēli vasarā gaidāmajiem koncertiem "Prāta vētra" jau piekto gadu organizē amatieru čempionātu minifutbolā "Mītava Open".

Čempionāta "Mītava Open 2013" kalendārs paredz, ka sacensības par balvu fondu 3000 latiem notiks no 6.jūlija līdz 17.augustam vairākās Latvijas pilsētās. Čempionāts tiks atklāts 6.jūlijā Bauskā, bet pēc tam sekos spēles 13.jūlijā Engurē, 20.jūlijā Kuldīgā, 27.jūlijā Preiļos, 3.augustā Valmierā, 10.augustā Rīgā un 17.augustā Jelgavā notiks čempionāta fināls.

Pieteikties "Mītava Open 2013" var interneta vietnē "www.mītavaopen.lv" vai aizpildot anketu "Sport 2000" veikalos.

Uzticīgākajām "Mītava Open" komandām, kas piedalījušās čempionātā jau no tā pirmsākumiem, čempionāta rīkotāji vēlas pateikties, dāvinot bezmaksas dalību vienā no šā gada posmiem, savukārt visiem čempionāta dalībniekiem tiks piedāvāta īpaša akcija.

Arī šajā sezonā kopā ar "Adidas" turnīra dalībniekiem tiks piedāvāta akcija, kurā visai komandai būs iespēja iegūt jaunākos "Adidas" apavus. "Lai piedalītos akcijā, jāiepērkas "b.a.L.L" veikalos vismaz par 100 latiem no komandas, bet fināla posmā Jelgavā tiks izlozēta komanda, kas savā īpašumā iegūs "Adidas" apavus. Kā jau tas ierasts, apavus būs iespēja arī testēt turnīra posmos uz vietas," klāstīja specializētā futbola veikala "b.a.L.L." vadītājs Oskars Sijāts.

Šomēnes "Prāta vētrai" paredzēti vairāki koncerti Londonā, bet pēc koncerta Daugavpilī un Igaunijā sekos uzstāšanās Glastonberijas festivālā, dalība Krievijas festivālā "Našestvije" un uzstāšanās Liepājs šīs vasaras festivālā "LMT Summer Sound".