Foto. Pazudušās Annas vīrs raizējas: kāds posta Luīzes kapiņu

© Pixabay.com

Annas Jansones un Jura Evertovska meitiņu Luīzi zemes klēpī guldīja pirms nedēļas. Kapa kopiņu klāj ziedi, kurus nolikuši tuvinieki un ģimenes draugi, Luīzi pavadot pēdējā ceļā. Svecītes mirguļo arī Luīzes atrašanas vietā - mežā netālu no Ķemeru tīreļa.

Annas vīrs Juris, apraugot Luīzes kapa vietu, ieraudzījis, ka daļai rožu kāti vien palikuši. "Šito cūcību stirnas dara vai kas? Rozes bez galvām palikušas...,"mikroblogošanas vietnē "X" raksta Juris.

Visticamāk, tiešām tās ir bijušas stirnas, kā raksta komentāros citi "X" lietotāji. Juris ir arī pateicīgs, ka kāds bija nolicis svecītes Luīzes atrašanas vietā.

" Vienā no pagājušās nedēļas rītiem pamanījām, ka parādījušās. Tobrīd pa dienas darbiem piemirsu. Bet tas no jums ir mīļi, ļoti novērtējam," raksta Juris.

Joprojām turpinās pazudušās Annas meklēšana. Kā ziņots, 1. novenbra rītā Anna Jansone ar četrus mēnešus veco meitu Luīzi Evertovsku izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā. Kopš tā brīža viņa vairs nav redzēta. Annu un Luīzi Valsts policija meklēšanā izsludināja tās pašas dienas, tas ir, 1. novembra vakarā. Nākamajā rītā nomas automašīnā pie Ķemeru tīreļa tika atrasta Luīze, diemžēl mirusi. Annas meklēšana turpinās.