Latvijā viesosies Armēnijas parlamenta delegācija

Vizītē Latvijā no 2.decembra līdz 6.decembrim uzturēsies Armēnijas Republikas Nacionālās Asamblejas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas deputāts Volodja Badaljans (Volodya Badalyan) un viņa vadītā delegācija.

Armēnijas parlamentu vizītes laikā pārstāvēs Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja biedrs Vardans Bostanjans (Vardan Bostanjyan), Sociālo lietu komisijas deputāts Eduards Šarmazanovs (Eduard Sharmazanov), Finanšu un budžeta komisijas deputāts Arcviks Minasjans (Artsvik Minasyan), kā arī Nacionālās Asamblejas likumdošanas eksperte Arpinē Beglarjana (Arpine Beglaryan). Parlamentāriešus vizītē pavadīs Starptautiskās Biznesa un parlamenta asociācijas Armēnijas pārstāvniecības pārstāvji.

Apmeklējot Saeimu, Armēnijas parlamenta delegācija tiksies ar Saeimas priekšsēdētāja biedri Solvitu Āboltiņu, Saeimas Ārlietu komisijas, Eiropas lietu komisijas, Tautsaimniecības, agrārās vides un reģionālās politikas komisijas deputātiem, kā arī Saeimas deputātu grupu sadarbībai ar Armēnijas parlamentu.

Vizītes ietvaros Armēnijas parlamenta delegācijai paredzēta tikšanās arī ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru un pārstāvjiem no Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Satiksmes ministrijas un uzņēmuma "Latvijas Dzelzceļš". Parlamenta delegācija tiksies ar Latvijas Armēņu biedrības un armēņu baznīcas pārstāvjiem, kā arī piedalīsies izstādes "Dažādi vienotībā" atklāšanā.

Svarīgākais