Ušakovs atkārtoti ievēlēts par apvienības "Saskaņas centrs" valdes priekšsēdētāju

Šodien politisko partiju apvienības "Saskaņas centrs" (SC) konferencē ievēlēta apvienības valde un valdes priekšsēdētājs, aģentūru LETA informēja SC. Par SC līderi vienbalsīgi ievēlēts Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs. Viņš ir politiskās apvienības valdes priekšsēdētājs kopš 2005.gada.

Par SC valdes locekļiem ievēlēti - Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs un Latvijas Sociālistiskās partijas priekšsēdētājs Alfrēds Rubiks.

Kā aģentūrai LETA sacīja Urbanovičs, šajā konferencē tika pārvēlēta apvienības vadība un veiktas izmaiņas tās statūtos, bet nekādi politiskie lēmumi netika pieņemti. Viņš skaidroja, ka būtiski politiskie jautājumi sākumā jāizdiskutē partiju kongresos, kas paredzēti rudenī. Piemēram, sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" kongress notiks 9.novembrī.

Urbanovičs skaidroja, ka pēc noteiktā termiņa bija nepieciešams lemt par apvienības vadību, tāpēc arī notika SC konference.

Politisko partiju apvienību "Saskaņas centrs" veido divas partijas - Sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa" un Latvijas Sociālistiskā partija.

Svarīgākais