Ķekavā nodibināta jauna politiskā partija "Izaugsme"

Marta sākumā Ķekavas novadā nodibināta jauna politiskā partija "Izaugsme", liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"Izaugsme" šā gada 27.martā reģistrēta Uzņēmumu reģistra partiju reģistrā.

Jaunā partija iestājas par demokrātiskas un pilsoniskas sabiedrības attīstību, valsts un tās iedzīvotāju labklājību un izaugsmi, Latvijas valstisko kontinuitāti, valsts pārvaldes profesionālisma sekmēšanu līdz pat pašvaldībām, tālredzīgu un profesionāli saimniecisku lauku un lauksaimniecības attīstības politiku visos Latvijas novados, kā arī korupcijas izskaušanu valstī un ražošanas attīstību Latvijā.

Tāpat partijas mērķis ir visplašākās sabiedrības iesaistīšana demokrātiskā valsts pārvaldē neatkarīgi no cilvēka dzimuma, rases, etniskās piederības, reliģiskās pārliecības un seksuālās orientācijas.

"Izaugsmes" valdē darbojas pieci cilvēki - Artūrs Ancāns, Artūrs Čačka, Andris Skride, Rita Turkina un Juris Žilko.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais