Skandalozais Slucis pārmet krieviem naida kurināšanu

© nacionalists.lv

Skandalozais trimdas latvietis Aivars Slucis šodien ievietojis kārtējo apmaksāto publikāciju Latvijas masu medijos, kurā pārmet krieviem naida kurināšanu.

Pēc Sluča vārdiem, "krievi (Krievija) ir izdarījuši tik daudz noziegumu pret viņu mazajiem kaimiņiem, ka viņi ir galvenie naida kurinātāji". Slucis krieviem pārmet Baltijas valstu okupāciju, deportācijas, izvarošanas Austrumvācijā 1945.gadā, Abrenes nozagšanu u.tml.

"Ja latvieši neizjustu attaisnojamu un kontrolētu naidu pret krieviem, tad viņi nebūtu dzīvi, tad viņi būtu dzīvi miroņi (zombiji). Saprast un atzīt šo naidu ir veselīgi un vajadzīgi, citādi Latvija ir kā vieta, kur latvieši ir spiesti klusu dzīvot kopā ar savu bērnu (latviskas Latvijas) slepkavām," raksta Slucis.

Skandalozais trimdas latvietis aicina Krieviju un krievus atzīt Latvijas okupāciju, atvainoties, izvākt 80% krievvalodīgo no Latvijas un izmaksāt lielu kompensāciju.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais