Sprūdžs: Tieši darbos mērams savas dzīves un savas zemes saimnieka spēks

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs piektdien, 11.maijā, viesojoties Skrundas novadā, tikās ar novada pašvaldības pārstāvjiem, kā arī piedalījās Skrundas novada svētku svinīgajā pasākumā pilsētas kultūras namā.

Sprūdžs, sveicot svētku dalībniekus, pauda gandarījumu par tikšanos ar aktīviem un iniciatīvas bagātiem cilvēkiem un pateicās par viņu mērķtiecību, patriotismu un ieguldīto darbu novada attīstības un veicināšanā.

„Skrunda var – jūs esat apliecinājums tam, ka protam būt saimnieki savā sētā, novadā, zemē. Saimnieks ir godpilns tituls, kas jānopelna mērķtiecīgi strādājot un uzņemoties atbildību par paveikto. Redzot skrundenieku saliedētību, lepnumu par kopīgi paveikto, kā arī prasmi svinēt mums kopā atvēlēto laiku, ko turpmāk vienmēr atgādinās Laika tilta pulkstenis Skrundas centrā, esmu drošs un pārliecināts ka tieši kopīgs un godprātīgs darbs ir Latvijas saimnieku un novadu lielākais spēks”, uzsvēra ministrs.

Svinīgā pasākuma laikā tika godināti novada lielākie nodokļu maksātāji un nominēti novada Goda pilsoņi.

Vizītes laikā ministrs tikās ar Skrundas novada domes priekšsēdētāju Nelliju Kleinbergu, novada deputātiem un Nīkrāces pagasta pārvaldes pārstāvjiem, lai iepazītos ar novadā īstenotajiem projektiem, kā arī pārrunātu drīzumā plānotās iniciatīvas un iespējamos to īstenošanas izaicinājumus līdzsvarotai novada attīstībai.

Svarīgākais