Raimonds Vējonis: Solvitai Āboltiņai organismā, iespējams, trūkst vitamīnu

© f64

Šorīt LNT raidījumā 900 sekundes Saeimas spīkeres Solvita Āboltiņas paustā ziņa par Latvijas Zaļās partijas vienošanos ar Nilu Ušakovu gaidāmajās Rīgas pašvaldību vēlēšanās, tādējādi atbalstot Saskaņas Centra palikšanu pie varas, neesot patiesa.

Raimonds Vējonis: "Solvitai Āboltiņai acīmredzot tiek sniegta nepatiesa informācija, kuru viņa savukārt izplata tālāk. Es jau saprotu, ka ir pavasaris un iespējams vitamīnu trūkumu dēļ ir grūti domāt, tomēr ceru, ka Āboltiņas kundze nākotnē rūpīgāk pārbaudīs savus informācijas avotus un turpmāk kļūdainu informāciju nekultivēs."

LZP nākamā gada pašvaldību vēlēšanās Rīgā gatavojas startēt atsevišķi kā Latvijas Zaļā partija un plānots, ka tās Rīgas mēra kandidāts būs Raimonds Vējonis.

"Varu apgalvot, ka nekādas sarunas, tikšanās vai plāni par tuvināšanos ar Saskaņas Centru nav bijuši. Es uzskatu, ka šādi Āboltiņas kundzes paziņojumi ir aizvainojoši gan partijas biedriem, gan tās vēlētājiem, tāpēc lūdzam atsaukt nepatiesi sniegto informāciju un atvainoties!", tā Edgars Tavars, LZP valdes priekšsēdētājs.

Svarīgākais