Ufo vadītā "Apvienība "Iedzīvotāji"" aicina balsot pret otru valsts valodu

© Reinis Hofmanis, f64

Politiskā partija "Apvienība "Iedzīvotāji"" (AI) aicina savus biedrus, atbalstītājus un visus Latvijas Republikas pilsoņus Latvijā un ārzemēs piedalīties 18.februāra referendumā un balsot pret otru valsts valodu.

Politiskā partija APVIENĪBA IEDZĪVOTĀJI (AI) aicina savus biedrus, atbalstītājus un visus Latvijas Republikas pilsoņus Latvijā un ārzemēs piedalīties 18.februāra referendumā un balsot pret otru valsts valodu.

"AI uzskata, ka Latvijas Republikas pastāvēšanas svarīgs priekšnoteikums ir viena valsts valoda - latviešu valoda. AI uzskata, ka Latvijas Republikas attīstības svarīgs priekšnoteikums ir tas, ka visi LR pilsoņi un visi Latvijā pastāvīgi dzīvojošie iedzīvotāji apgūst un ikdienā lieto latviešu valodu. AI iestājas pret jebkuru otro valsts valodu Latvijā," norāda AI valdes priekšsēdētājs Kaspars Upaciers.

AI atgādina, ka 18.februāra referendumā tiek lemts tikai viens jautājums. Šajā referendumā nav iespējams izteikt viedokli par valsts pārvaldes darbību, nav iespējams atbalstīt vai protestēt pret kādas partijas vai politiķa rīcību, nav iespējams panākt taisnīgāku ierēdņa vai tiesneša lēmumu. Šajā referendumā jābalso pret otro valsts valodu.