Valdība Jaroslava Streļčenoka kandidatūru KNAB priekšnieka amatam skatīs 15. novembra sēdē

KNAB priekšnieka amata konkursa komisija nosūtījusi Ministru prezidentam savu lēmumu ar ieteikumu iekļaut jautājumu „Par Jaroslava Streļčenoka iecelšanu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku” izskatīšanai 15. novembra valdības sēdē.

KNAB priekšnieka amata konkursa komisija nosūtījusi Ministru prezidentam savu lēmumu ar ieteikumu iekļaut jautājumu „Par Jaroslava Streļčenoka iecelšanu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku” izskatīšanai š.g. 15. novembra valdības sēdē.

Saistībā ar vairāku komisijas pārstāvju attaisnotu prombūtni komisija rosina šo jautājumu skatīt aiznākamā kārtējā valdības sēdē, kad pretendentu vērtēšanas komisija pilnā sastāvā varēs piedalīsies J. Streļčenoka kandidatūras izskatīšanā Ministru kabinetā.

Kā jau ziņojām, 31. oktobrī KNAB priekšnieka amata konkursa komisija pieņēma lēmumu atzīt par atbilstošāko pretendentu KNAB priekšnieka amatam un ieteikt Ministru prezidentam virzīt jautājumu izskatīšanai Ministru kabinetā par Jaroslava Streļčenoka – patreizējā KNAB Valsts amatpersonu darbības uzraudzības nodaļas vadītāja vietnieka iecelšanu KNAB priekšnieka amatā.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais