Aptauja: lielākā daļa iedzīvotāju arī pašlaik balsotu par 11.Saeimas vēlēšanās atbalstīto partiju

Lielākā daļa jeb 62% iedzīvotāju arī pašlaik balsotu par to pašu politisko spēku, par kuru balsoja 11.Saeimas vēlēšanās, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" aptauja.

No tiem 8% aptaujāto noteikti balsotu, savukārt 54% aptaujāto drīzāk balsotu arī pašlaik par to pašu politisko spēku, par kuru nobalsoja 17.septembrī.

29% aptaujāto ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, kuriem ir Latvijas pilsonība, norāda – ja pašlaik atkārtoti notiktu Saeimas vēlēšanas, viņi drīzāk nebalsotu par to pašu politisko spēku, par kuru nobalsoja 11.Saeimas vēlēšanās, bet 4% pilsoņu noteikti nebalsotu par to pašu politisko spēku.

Savukārt 1% aptaujāto atzinuši, ka nepiedalījās 11.Saeimas vēlēšanās, bet 4% aptaujāto nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Latvijā

ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas tīkls ("FinCEN") paziņojums par sankciju pret "ABLV Bank" atcelšanu ir nozīmīgs un svarīgs solis Latvijai, kas palīdzēs piesaistīt jaunas investīcijas, aģentūrai LETA sacīja ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons.