Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Kinna turpina slimot un paralēli konsultē Saeimas deputātus

© Publicitātes foto

Lai arī no 16. maija Valsts meža dienesta ģenerāldirektors Jānis Kinna (attēlā no kreisās) ir noformējis pārejošu darbnespējas lapu, viņš šonedēļ piedalījās Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sēdē.

Jau ziņots, ka 16. maijā, pamatojoties uz Valsts civildienesta likuma 41.panta 3.punktu, ir noslēgta zemkopības ministra Jāņa Dūklava un J.Kinnas savstarpēja vienošanās, kas nosaka, ka valsts civildienesta attiecības tiks izbeigtas ar dienu, kad beigsies J.Kinnas pārejoša darbnespēja, bet ne vēlāk kā 2011. gada 16. septembrī.

Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja biedrs Arvils Ašeradens portālam nra.lv nespēja paskaidrot kādā statusā sēdē piedalījās J. Kinna. "Man šķiet, ka viņš bija kā eksperts, bet precīzu amatu es nezinu," teica A. Ašeradens.

Kā nra.lv uzzināja Zemkopības ministrijā, ja J.Kinna piedalās Saeimas Tautsaimniecības komisijas sēdēs un darba grupās darbnespējas laikā, viņš nevar sevi pieteikt kā Valsts meža dienesta ģenerāldirektoru, kā arī nevar paust viedokli kā VMD ģenerāldirektors.