Kučinskis: "Tautas partijas lielākā vērtība un arī sasniegums ir tās biedri"

© Publicitātes foto

"Tautas partijas lielākā vērtība un arī sasniegums ir tās biedri, un plecu pie pleca paveiktie darbi Latvijas attīstības labā," pirms nepilniem četriemk mēnešiem, 19. martā, Tautas partijas iepriekšējā kongresā teica partijas valdes loceklis Māris Kučinskis.

To viņš atkārtoja arī šodien ārkārtas kongresā. "Tieši domubiedri un draugi partijas rindās ir tie, kas radīja un šobrīd rada pārliecību par perspektīvu partijā. Šodien es varu atkārtot to, ka mūsu vērtība joprojām ir cilvēki, kuri šajos gados ir saliedējušies, kļuvuši par draugiem un domubiedriem. Biedri, kuri ir šeit, tāpēc, ka viņu idejas ir tās, kuras savos uzskatos Tautas partija nav mainījusi visus šos 13 gadus, kāpēc mēs esam iestājušies tieši Tautas partijā," uzsvēra Kučinskis.

Viņš neslēpa, ka visbriesmīgākā nākotnes vīzija ir "kā Latvijas sociāldemokrātiem. Ik pēc četriem gadiem pirms kārtējām vēlēšanām viņi dāvina garāmgājējiem neļķes , pēc vēlēšanām tā arī paliekot tikai paši sev un pārtiekot viens otra. Idejiski, protams.

Kaut pusē pasaules sociāldemokrātiskās idejas ir ne tikai dzīvas, bet pat ļoti populāras".

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.