Latvijas Zaļajai partijai mēneša laikā rekordliels biedru skaita pieaugums

Pēc nu jau par leģendu kļuvušā Valda Zatlera rīkojuma Nr. 2, proti, rosinājuma atlaist Saeimu, Latvijas Zaļajā partijā (turpmāk LZP) novērojams pastiprināts jauno biedru pieplūdums.

Kopš 28.maija, kad visai tautai tika paziņots valsts prezidenta V.Zatlera lēmums atlaist 10. Saeimu, ir pagājis tikai mēnesis un tā laikā LZP pievienojušies jau 23 jaunie biedri, kā arī dibinātas divas ļoti daudzsološas reģionālās nodaļas - Balvos un Rojā - ar enerģiskiem, zaļi domājošiem un darbīgiem nodaļu vadītājiem - Jāni Trupovnieku Balvos un Jāni Megni Rojā. Turklāt jāpiebilst, ka jauno biedru pieteikumi turpina ienākties.

"Priecājamies, ka mūsu zaļo filozofiju un pārliecību novērtē un atzīst par vienīgo pareizo arī cilvēki ar iepriekšēju piederību citām politiskajām partijām un/vai organizācijām. Tā no Balviem mūsu pulkā nākuši vairāki bijušie tēvzemieši, kā arī savu pastāvēšanu beigušās Demokrāti.lv partijas biedri Rojā, kuri, rūpīgi izvērtējot visu partiju programmas un partiju prestižu, par vienīgo iespējamo atzinuši tieši Latvijas Zaļo partiju", tā Edgars Tavars, LZP Valdes priekšsēdētājs.

Turklāt lielākā daļa jauno biedru ir ar lielu ietekmi savā pašvaldībā un novadā - domes deputāti, priekšsēdētāji, lielāko uzņēmumu vadītāji un valdes locekļi, kā arī skolu direktori un viedokļu līderi.

Edgars Tavars: "Mums ir vajadzīgi spēcīgi cilvēki, kuri nebaidās pateikt "nē" un stāties pretī netaisnībām. Tādi, kuri spēj saskatīt nejēdzības, un tā vietā, lai klusi bubinātu zem deguna, viņi ir gatavi un griboši paši darīt un mainīt savu dzīves telpu, aktīvi iesaistoties gan partijas darba grupās, gan savā LPZ reģiona nodaļā. Tieši tādi ir visi pēdējā laikā jaunuzņemtie zaļie biedri. Tas priecē un iedvesmo!"

Latvijas Zaļā partija ir vecākā partija, kas šobrīd ir pārstāvēta Latvijas valsts pārvaldē (LZP dibināta 1990. gada 13.janvārī), partijas sastāvā ir gandrīz 600 biedru, 24 reģionālās nodaļas, 5 deputāti Saeimā un 22 deputāti pašvaldībās.

Svarīgākais