Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Partiju "Gods kalpot Rīgai" turpinās vadīt Burovs [papildināts]

© f64.lv, Kaspars Krafts

Partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) 12.kongresā šodien par politiskā spēka priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Oļegs Burovs.

Viņu valdes priekšsēdētāja amatam bija izvirzījusi partijas valde. Burovu valdē ievēlēja vienbalsīgi.

Partijas biedri vienojās veikt izmaiņas partijas statūtos, kas paredz palielināt valdes locekļu skaitu par diviem, tādējādi pašlaik valdē kopā ar priekšsēdētāju darbosies vēl 12 locekļi: Romans Alijevs, Ainars Baštiks, Guntis Dūda, Diāna Novicka, Mihails Parahins, Juris Radzevičs, Alla Štolcere, Andris Treimanis, Dainis Turlais, Ivans Ušakovs, Ausma Cimdiņa un Andris Priekulis.

Par valdes priekšsēdētāja vietniekiem kongresa delegāti ievēlēja Treimani un Priekuli. Savukārt Revīzijas komisijā strādās Juris Kokins, Juris Šmits un Rudīte Leitena. Partijas ģenerālsekretāra amatu saglabāja Ervins Straupe.

Kongresā piedalījās un ar ziņojumiem uzstājās partijas priekšsēdētājs un Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs, deputāts Burovs, Eiropas parlamenta deputāts Andris Ameriks un Rīgas domes deputātu frakcijas un Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs Juris Radzevičs.

Kongresa dalībniekus uzrunāja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).