Pirms 16. marta pastiprināti kontrolēs valsts robežu

© Andrejs Terentjevs, f64

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir uzdevusi Valsts robežsardzes priekšniekam Normundam Garbaram veikt pastiprinātu robežkontroli, lai novērstu Latvijai nevēlamu personu iekļūšanu valstī un izslēgtu provokāciju draudus 16. martā.

Pastiprinātā robežsardzes imigrācijas dienestu kontrole tiks veikta no 11. līdz 17. martam visās robežšķersošanas vietās visā Latvijas teritorijā.

Neraugoties uz to, ka šogad ir saņemts vairāk pieteikumu pasākumu norisei 16.martā, riski, kas saistās ar šīs dienas pasākumu norisi, šogad nav lielāki kā citus gadus.

Iekšlietu ministrija ir informēta par iespējamām provokācijām 16. martā un dienesti darīs visu, lai nodrošinātu kārtību un drošību iespējamu nesankcionētu pasākumu norisē Rīgā.

Latvijā

Valstij daļēji piederošais uzņēmums SIA “TET” lūdzis piedošanu 2000. gada Pasaules čempionam riteņbraukšanā Romānam Vainšteinam par komunikāciju, kāda radusies, risinot problēmu par vīrieša īpašumā ieraktu telekomunikāciju kabeli, no kura uzņēmums licis atbrīvoties paša spēkiem, turklāt, par saviem līdzekļiem, vēsta TV24 raidījums “STOPkadri ar Armandu Puči”.

Svarīgākais