Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Izglītības ministre Muižniece sociālajos tīklos dalās ar zīmīgu ierakstu

© Kaspars Krafts/F64

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece, atstājot partijas "Konservatīvie" valdi, šodien mikroblogošanas vietnē "Twitter" dalījusies ar zīmīgu ierakstu, kas, iespējams, liecina, ka viņa pavisam pamet partiju "Konservatīvie".

"Kopš 2016.gada beigām esmu uzticīgi strādājusi Konservatīvie labā. No pirmās dienas līdz šodienai. Esmu pateicīga partijai par iespēju strādāt Latvijas labā, esam daudz kopā paveikuši, bet katra grāmata kādreiz tiek izlasīta līdz galam," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece.

Portāls NRA 11. novembrī rakstīja, ka

izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece un bijušais Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans atstājuši partijas "Konservatīvie" valdi.

Savukārt 12. novembrī partijas "Konservatīvie" padome par valdes priekšsēdētāju ievēlējusi labklājības ministru Gati Eglīti. Par savu vietnieku viņš izraudzījies Ķekavas novada domes deputātu Andri Vītolu.

"Konservatīvo" valdē ir ievēlēti arī Ventspils novada domes deputāts Bruno Jurševics, Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims, ekonomists Jānis Svemps, uzņēmējs Mārtiņš Štāls un Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietniece Guna Švika un Vītols.