Saeimas priekšsēdētājs Smiltēns savam birojam izvēlas līdzšinējos padomniekus Beinaroviču, Cinku un Pjatkinu

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Saeimas priekšsēdētāja Edvarda Smiltēna (AS) biroja vadītājs būs politiķa līdzšinējais padomnieks Rīgas domē Ringolds Beinarovičs, stāsta Smiltēns.

Parlamenta priekšsēdētāja juridiskā padomniece būs Kristīne Cinkus, bet sabiedrisko attiecību vadītājs būs Arno Pjatkins.

Līdz šim visi trīs viņi strādāja Smiltēna kā līdzšinējā Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka birojā, kur Beinarovičs bija padomnieks, Cinkus bija biroja vadītāja un Pjatkins bija atbildīgais sadarbībā ar medijiem.

Pirms ievēlēšanas 14.Saeimā Smiltēns bija Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks.

Kā ziņots, otrdien balsojumā par 14.Saeimas priekšsēdētāju balsu vairākumu ieguva "Apvienotā saraksta" pārstāvis Edvards Smiltēns.

Par parlamenta priekšsēdētāja biedriem deputāti ievēlēja "Jaunās vienotības" pārstāvi Zandu Kalniņu-Lukaševicu un Nacionālās apvienības politiķi Jāni Grasbergu.

14.Saeimas sekretāra amatā stājies Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis Armands Krauze. Par viņa biedri savukārt deputāti ievēlēja partijas "Progresīvie" pārstāvi Antoņinu Ņenaševu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.