Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Rosļikovs "Stabilitātei!" rezultātus Saeimas vēlēšanās vērtē kā ļoti labus

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Partijas "Stabilitātei!" līderis Aleksejs Rosļikovs savas partijas rezultātus 14. Saeimas vēlēšanās vērtē kā ļoti labus.

Politiķis pauda viedokli, ka viņa politiskais spēks guvis diezgan labus rezultātus, ņemot vērā, ka tam nav bijis nedz valsts atbalsta, nedz arī kādas savādākas iespējas, kā uzrunāt cilvēkus, kā tikai satiekot tos un runājot ar viņiem personīgi klātienē.

Vaicāts par to, kas partijai "Stabilitātei!" jādara, lai atšķirotos no "Saskaņas", kas vairākās iepriekšējās vēlēšanās sasniedza labus rezultātus, taču allaž palika opozīcijā, Rosļikovs atbildēja izvairīgi, vien sakot, ka jāstrādā tā, lai atšķirtos no vecās varas.

"Vecā vara visos šos gadus ir strādājusi vienādā režīmā pret patiesām valsts interesēm. Mēs redzam, kādi valstī ir nodokļi, cenas energoresursiem, līdz ar to politiskās platformas "Stabilitātei!" uzdevums ir strādāt tā, kā vajag cilvēkiem, nevis tā, kā to dara pagaidām esošā vara," klāstīja Rosļikovs.

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas līdz šim apkopotajiem datiem, politiskā partija "Stabilitātei!" ir savākusi 6,75% vēlētāju atbalstu, kas tai ļauj iekļūt nākamajā parlamentā un iegūt tur desmit deputātu mandātus.

Pašlaik ir apkopota informācija par balsotāju izvēli 1018 vēlēšanu iecirkņos no 1055, un situācija vēl var būtiski mainīties, jo "Attīstībai/Par" un "Saskaņa" balansē ap 5% vēlēšanu barjeru.