Dombrovskis Jauno gadu sagaidīs Igaunijā

Latvijas premjerministrs Valdis Dombrovskis Jauno gadu sagaidīs Igaunijā Igaunijā, kopā ar Baltijas valstu premjeriem svinot eiro ieviešanu Latvijas kaimiņvalstī.

Dombrovskis uz kaimiņvalsti dosies pēc Igaunijas premjerministra Andrusa Ansipa ielūguma, un eiro ieviešanas svinībās piedalīsies arī Lietuvas premjerministrs Andrjus Kubiļus un Eiropas Savienības ekonomikas un monetāro lietu komisārs Oli Rēns.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers Jauno gadu sagaidīs savās mājās, Jūrmalas rezidencē, plašā ģimenes lokā.

Šovakar pirms Jaunā gada iestāšanās televīzijā būs iespējams vērot tradicionālās premjera un Valsts prezidenta pirmssvētku uzrunas Latvijas tautai.

Valsts prezidenta Jaungada apsveikumu šodien plkst.23.55 būs iespējams vērot gan Latvijas Televīzijā, gan citu televīziju kanālos, kā arī klausīties pa Latvijas Radio.

Savukārt Ministru prezidenta Dombrovska uzruna gadumijā būs skatāma televīzijā plkst.23.45.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.