Par Limbažu mēru kļuvis Aigars Legzdiņš

Šodien Limbažu novada domes ārkārtas sēdē par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais domes deputāts Aigars Legzdiņš (ZZS), aģentūra LETA noskaidroja novada domē.

Legzdiņš šajā amatā tika ievēlēts ar 11 balsīm par un vienu pret, diviem deputātiem atturoties. Viņš arī bija vienīgais kandidāts, kurš šim amatam tika izvirzīts.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Tauriņa, pēc ievēlēšanas amatā Legzdiņš īsā uzrunā teica, ka centīsies darīt visu pēc labākās sirdsapziņas, un pārējiem novēlēja veiksmi darbā.

Līdz šim Legzdiņš strādājis SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" filiālē "Limbažu Lauku konsultāciju birojs", kur bijis ekonomists un vadītājas vietnieks. Viņš dzimis 1969.gadā, dzīvo Limbažu novadā un 1993.gadā beidzis Latvijas Lauksaimniecības universitāti agronomijas specialitātē.

Šodienas ārkārtas sēdes laikā novada domes deputāta mandātu saņēma SIA "Limbažu Siltums" vadītājs Ainārs Grīviņš (ZZS), kurš iepriekš strādājis par novada domes Attīstības nodaļas vadītāju un bijis arī Limbažu domes izpilddirektors. Pirms viņa no deputāta mandāta novada domē atteicās Valdis Janitens un Agris Blumers, kuri pašvaldību vēlēšanās pērn ieguva lielāku iedzīvotāju atbalstu.

LETA jau ziņoja, ka līdzšinējais novada domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers (ZZS) kļuvis par 10.Saeimas deputātu un līdz jauna priekšsēdētāja ievēlēšanai novada domi vadīja viņa otrais vietnieks Andris Garklāvs.

"Esmu gatavs doties uz Saeimu, bet neesmu gandarīts, ka jāpamet novada pašvaldība. Te ir iesākti labi darbi, kas, cerams, turpināsies," iepriekš aģentūrai LETA sacīja Zemmers, kurš šādus panākumus vēlēšanās gan nebija gaidījis.