Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Bijušajās "Vienotības" biroja telpās tirgo apģērbus un apavus

Priekšvēlēšanu laikā izveidotā apvienības "Vienotība" biroja vietā Rīgā, Elizabetes un K.Barona ielas krustojumā tagad ierīkots apģērbu un apavu veikals, novēroja aģentūra LETA.

Kā ziņots, arī iepriekš šajās telpās bija izvietots veikals. Plašās telpas pēc arhitekta Jāņa Brinkmaņa projekta jūnija sākumā tika apmēbelētas ar kartona galdiem, grāmatplauktiem, arī iekārtie griesti un gaismas ķermeņi bija no kartona. Šo telpu īre mēnesī izmaksāja 3862 eiro (2714 latus).

Kā aģentūrai LETA iepriekš skaidroja "Vienotības" sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire, biroju šajā vietā bija plānots uzturēt tikai līdz vēlēšanām un telpām īres līgums beidzās 15.oktobrī.

Tagad "Vienotības" valdes sēdes tiek noturētas partijas "Jaunais laiks" birojā Meierovica bulvārī.

"Vienotības" birojs tika izmantots arī apvienības "Par labu Latviju" (PLL) priekšvēlēšanu aģitācijā.

Priekšvēlēšanu gaisotnē apvienības PLL līderis Ainārs Šlesers solīja oktobrī šīs telpas pārņemt, kad tās pametīšot "Vienotība". "Ņemot vērā, ka "Vienotība" acīmredzot gatavojas strādāt tikai līdz vēlēšanām, Šlesers oktobrī ir gatavs pārņemt minētās biroja telpas," bija teikts PLL paziņojumā presei.

PLL arī pie "Vienotības" biroja ilgstoši novietoja mikroautobusu ar Šlesera attēlu un PLL reklāmu.

Kā novēroja LETA, apvienības "Par labu Latviju" (PLL) priekšvēlēšanu laikā ieņemtās telpas Brīvības bulvārī tagad stāv tukšas.