Kariņš: Jautājumi par vienas vai otras partijas ministra darbu jāpārrunā sadarbības sanāksmē

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Jautājumi par vienas vai otras partijas ministra darbu ir jāpārrunā koalīcijas sadarbības sanāksmē, uzskata Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjera birojā informēja, ka Kariņš ir uzdevis un līdz darba nedēļas beigām no Labklājības, Veselības un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijām sagaida koordinētas rīcības plānu tūlītējiem pasākumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai visās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās.

Vienlaikus Kariņš uzskata, ka gadījumā, ja sadarbības partneriem ir "dažāda rakstura jautājumi par vienas vai otras partijas ministra darbu", šādus jautājumus partijas var pārrunāt sadarbības sanāksmē.

Jau vēstīts, ka, ja tuvāko divu nedēļu laika netiks novēroti jūtami uzlabojumi Covid-19 ierobežošanā pansionātos, Jaunā konservatīvā partija (JKP) apsver iespēju lūgt premjeru vērtēt labklājības ministres Ramonas Petravičas (KPV LV) demisiju, teikts JKP izplatītajā paziņojumā.

Savukārt Nacionālās apvienības (NA) līderis Raivis Dzintars pauda, ka JKP iespējamais demisijas pieprasījums Petravičai varētu vest arī pie izglītības un zinātnes ministres Ilgas Šuplinskas (JKP) atbilstības amatam izvērtēšanas.

Tikmēr "KPV LV", atbildot uz JKP kritiku Petravičai, pieļauj prasīt skaidrojumus izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai (JKP) par situāciju izglītības jomā, liecina "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Māra Možvillo sniegtā informācija.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais